Saturday, June 19, 2010

Za početak...

Pozdrav i dobrodošli na novi blog KREATIVNI PRETRES :))  Moje ime je Milica i verovatno me neki od Vas znaju sa bloga o mom nakitu . Ono što verovatno ne znate jeste da obožavam da pišem i da sam se neko vreme bavila novinarstvom. Volim da čitam i uživam u posmatranju (a bogami i u kupovini!) proizvoda koji se razlikuju od onoga što nude prodavnice i robne marke masovne proizvodnje. 

Ne postoji ništa tako lepo, tako intimno i protkano energijom kao kada čovek, koristeći maštu, intelekt, ljubav, umeće, od početka do kraja pokuša da stvori lepotu . Nešto tako važno, jedinstveno, žaslužuje bar jedan blog. Online rubriku u kojoj su opisani procesi, intervjuisani umetnici. Mesto u kome će biti predstavljeni ljudi - ne fabrike! Gde ćete imati osećaj j da vi birate u skladu sa svojim senzibilitetom. Ne reklame umesto Vas. 

Polako ću dodavati bannere, korisne linkove... intervjuisaću autore, nalaziti novo i prestavljati rukotvorine po temama... a vi biste mi dosta pomogli ako biste promovisali kroz vaše Facebook strane, blogove, sajtove ovaj blog. Na kraju krajeva, ovo je mesto za sve nas, pa neka bude i zajednički pokušaj da predstavimo ručni rad na način na koji zaista zaslužuje.

Ako želite da sarađujete, da pišete za blog,
imate ideju o tome koga bi trebalo predstaviti
ili želite na bilo koji način da doprinesete sadržaju i tematici,
pišite mi na milicabubanja@gmail.com

Hvala i još jednom DOBRODOŠLI :))


5 comments:

  1. Sa velikim uživanjem pratim tvoj blog o nakitu, pa verujem da ništa manje zanimljivo neće biti ni ovde! Hvala što si nas pozvala na druženje!
    Želim ti puno uspeha i čitalaca!

    ReplyDelete
  2. Pratim svaki tvoj kreativni korak sa veeeeelikim uživanjem!
    Ne sumnjam da će i ovde biti tako, a možda i bolje!
    <3 DT

    ReplyDelete
  3. Pozdrav...nisam pratila,ali od sad ću biti vjerni pratilac oba bloga,samo naprijed....
    Bravo....

    ReplyDelete
  4. Super blogić... kaj se tiče prijedloga ja predlažđem svoj mali blog... do-vina.blogspot.com :) pozdrav

    ReplyDelete